Få 10% på din nye Toyota forsikring »

Få 10% på din Toyota Forsikring

Gælder på Toyota Markedsdage fra den 1. til og med 23. januar 2022

Alle kunder der køber en Toyota Forsikring i perioden fra den 1. til og med 23. januar 2022 – dvs. underskriver en købsaftale eller får leveret en Toyota i perioden – vil får 10% rabat på sin forsikringspræmie.

Rabatten kan gives til både kunder, der køber eller leaser en bil samt til kunder, der flytter deres nuværende bilforsikring fra et andet forsikringsselskab fx Codan, Tryg etc til Toyota Forsikring.

Rabatten gælder derfor både nye og brugte biler..

Læs mere om Toyota Markedsdage her »

FÅ EN ATTRAKTIV BILFORSIKRING

  • Ansvar og kaskodækning

  • Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation

  • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude

  • Reparation på autoriseret Toyota-værksted

  • Nye og originale reservedele

  • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation

  • 5 års garanti på skadereparation

  • Mulighed for ubegrænset kilometer

  • Attraktive tilvalgsdækninger

  • Kan tegnes på brugte Toyota-biler op til 10 år

DET FÅR DU MED TOYOTA FORSIKRING

Kasko
Dækker skader på din bil, hvis du fx får en bule, eller hvis din bil bliver stjålet eller udsat for hærværk.

Ansvar
Dækker det juridiske erstatningsansvar for skader på personer og ting forvoldt ved bilens brug som køretøj inkl. tilkoblet camping- eller påhængsvogn.

Gratis lånebil ved skadereparation
Fri lånebil fra autoriserede Toyota-værksteder i hele Danmark, bortset fra ikke brofaste øer og Grønland. Fri lånebil gælder ved skadereparation, dog ikke glasskade, totalskade eller tyveri.

Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
Forsikringen inkluderer reparation af stenslag uden betaling af eventuel selvrisiko.

Autoriseret Toyota-værksted
Altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med nye og originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien. På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet – og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før. Når vi afleverer din bil igen – har vi selvfølgelig vasket og støvsuget den.

5 års garanti på skadereparation
Forsikringen inkluderer 5 års garanti på den reparation, der er udført på et autoriseret Toyota-værksted i forbindelse med en skade.