Toyota Aygo – lille, rummelig, miljøvenlig og billig i drift

Med en Toyota Aygo får du en lille, men rummelig familiebil, som det er nemt at komme omkring med i bytrafikken – og nem af få parkeret. Samtidig får du en støjsvag og miljøvenlig bil med lavt CO2-udslip, der kører langt på literen – og som har hestekræfter nok til at give dig masser af køreglæde. Find din nye Toyota Aygo hos MTH BILER A/S, og kør hverdagen gladere i møde.

Den er lille, smart og frisk i designet, kører som en drøm – og så er den en snusfornuftig investering.

Toyota Aygo har altid skilt sig positivt ud i forhold til andre mærker i den populære mikrobil-klasse. Både fordi, den bare ser bedre ud, og giver meget mere køreglæde end konkurrenterne.

Information

 

  Karosseri: Hatchback

  Hestekræfter: 72

  0-100 KM/T (sek): 13,8 - 15,2

  Brændstof: Benzin

Energiklasse: A+

  KM/L: 19,2 - 20,8

  Pris: 99.990 - 134.990 kr.

Prisbelønnet motor med ekstra hestekræfter

Køreglæden skyldes både den gode instrumentering, den rummelige indretning og den gode kørestilling. Men den prisbelønnede 3-cylenderede 1,0 liters VVT-i benzinmotor fra Toyota har nok den største del af æren.

For den giver din Toyota Aygo lige de ekstra hestekræfter, som gør den sjovere og mere tilfredsstillende at køre i hverdagen. 

Samtidig kan du køre med god samvittighed. Både overfor din pengepung, fordi bilen kører langt på literen, og overfor miljøet. For den økonomiske motor giver et meget mindre CO2-aftryk.

Nemt at blive genkendt – selv i mørket

Samtidig sikrer bilens karismatiske design, at den skiller sig ud fra andre mikrobiler i klassen. Selv i mørket.

For med LED-kørelys foran og LED-baglygter med en letgenkendelig signatur, er der ingen, som er i tvivl om, hvad det er for en bil, der kommer kørende. Eller overser den, fordi lygterne er for små.

Samtidig har du masser af lys at se ved, når du kører i mørket – og både tågelygter og kraftigt baklys er standardudstyr.

Masser af styling-muligheder

Vil du understrege bilens karakteristiske design, findes der masser af styling-muligheder. Båden på yder- og på indersiden. 

Designpakker med metallak, streamere til for- og bagkofanger, indfarvet kappe til spejlene, alufælge og kromlister til bagklap og sidedøre er nogle af de udvendige muligheder.

Indenfor får du altid et interiør som matcher bilens farve, og mulighed for fuldautomatisk klimaanlæg. DAB+ radio, bakkamera og lædersæder. Samt multimediesystem med 7” touchskærm. Fra skærmen kan du benytte både dine favoritapps på din smartphone, og ved hjælp af telefonens stemmestyring får du håndfri betjening af alt lige fra opkald over GPS-navigation og til at vælge, hvilket musiknummer du vil høre. 

Historien om Toyota Aygo

Toyota Aygo var en succes allerede fra den første model rullede ud fra fabrikken 1. marts 2005. Den lille, kompakte bil med masser af plads, 4 døre og et miljøvenligt, lavt benzinforbrug blev hurtigt selv de mere kræsne bilkøberes favorit.

Siden da er bilen løbende blevet opdateret – både i design, teknik og indretning. Derved har den bevaret sit friske, karismatiske design og har altid været foran på teknik, indretning og motorkraft.

Køb ny Toyota Aygo hos MTH BILER A/S

Køber du din nye Toyota Aygo hos MTH BILER A/S, har du altid en afdeling lige i nærheden, uanset hvor du kører i det nordjyske. Samtidig får du en altid god kundeoplevelse, professionel service og reparation, og et smil med på vejen.

Se de nyeste Toyota Aygo-modeller her på siden, og book til en prøvetur hos din nærmeste MTH BILER A/S-butik.