Toyota Aygo X prologue
Bringer fornyet glæde til den kompakte bybil

Med introduktionen af Toyota Aygo X prologue får du en forbedret bybil, smart og selvsikker udgave.
Toyota viser nye visioner for kompakte biler med den nye Aygo X prologue. Modellen er skabt på europæisk grund og med et dristigt design i en kompakt crossover-udgave, der tillader at din personlighed kan komme til udtryk, når du sidder bag rettet og får mest muligt ud af bylivet.
Elsker du at skille dig ud og leve livet? Aygo X prologue skaber gode betingelser for netop dette.


Få nyheder om Aygo X prologue Læs mere om Aygo X prologue

KONCEPTET VISES FREM

En mikrobil med store visioner

Underholdende og frisk - skabt til bybillet
Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra Aygo med en markant dosis attitude, hvilket frembringer en stærk personlighed og et design, der adskiller sig fra andre kompakte bybiler. Med den unikke blanding af kompakte dimensioner, den særpræget stil og hævet siddehøjde, giver Aygo X prologue dig et stilfuldt design og en ideel køreoplevelse i byen.

Særpræget stil - klar til eventyr
Aygo X prologue er skabt til at bringe nyt liv og glæde til køreoplevelsen. Det fremtonende bi-tone design og sporty drivlinjer garanterer rigeligt med opmærksomhed. Eksteriøret byder på højteknologiske lygter, et stort frontgitter og en beskyttelsesplade til undervognen. Et integreret cykelholderbeslag sikre, at bilen altid er klar til nye eventyr, mens et spejlmonteret actionkamera fanger alle de øjeblikke, der bare skal deles.

Skabt i Europa
Aygo X prologue er skabt på europæisk grund. Konceptets dristige udseende er designet af et meget dedikeret team på ED2, der er Toyotas europæiske hovedkvarter for design i Frankrig. I designprocessen fokuserede teamet på unge byboer i Europa, der gerne vil skille sig ud fra mængden, så de både kunne udtrykke deres personlighed på vejen, men også føle sig underholdt bag rattet.

nyhedsbrev

Modtag nyheder om den nye Toyota X prologue

Tilmeld dig nyheder fra Toyota herunder