Toyota PROACE CITY

Når Toyota introducerer sin nye, kompakte varebil, Toyota PROACE CITY, i juni, sker det med en attraktiv startpris på 99.900 kr. ekskl. moms og levering. Dermed placerer Toyota PROACE CITY sig som et af klassens bedste tilbud med en pakke bestående af højt udstyrsniveau, stor lastevolume, høj nyttelast, lavt brændstofforbrug, høj fleksibilitet og med kørekomfort som i en personbil.

PROACE CITY kommer også som personbil med op til syv sæder til en startpris på 199.900 kr. for udgaven med fem sæder.

Toyota nærmer sig introduktionen af sin nye, kompakte varebil med navnet Toyota PROACE CITY, der allerede fra næste måned vil stå klar hos Toyota-forhandlere over hele landet. Derfor løfter Toyota nu den første del af klædet over prisskiltet, som afslører, at PROACE CITY vil kunne fås som varebil fra 99.900 kr. ekskl. moms og levering.

Startprisen gælder for udstyrsudgaven med navnet, BASE, i medium længde og med 1.5-liters dieselmotor med 75 hestekræfter, der har en gennemsnitligt brændstofforbrug på 18,2 km/l ved blandet kørsel. BASE udstyrsniveauet tilbyder det mest nødvendige som elruder, radio med Bluetooth® til håndfri mobilsnak og streaming af musik samt centrallås med fjernbetjening.

Man kan også vælge at gå et udstyrsniveau op til COMFORT, der byder på ren luksus og udstyr som bl.a. et fleksibelt SmartCargo system, aircondition, Apple CarPlay, elfoldbare sidespejle, varme i sæder, et særligt komfort førersæde, fartpilot og meget andet.

Ultimativ udstyrspakke

Højeste udstyrsvariant hedder COMFORT ONE, der er den ultimative udstyrspakke med bl.a. 16” alufælge, fuldautomatisk klimaanlæg, nøglefri betjening, trådløs oplader til smartphone, indfarvede kofangere og en avanceret sikkerhedspakke, der omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot samt en hel masse mere udstyr, der er med til at øge komforten i hverdagen.

PROACE CITY kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 med SmartCargo og plads til hele to Europapaller side om side, en lasteevne på op til 1.000 kg samt med enten en trecylindret 1.2liters turbobenzinmotor med enten 110 eller 130 hestekræfter eller en firecylindret 1.5liters turbodieselmotor med enten 75, 102 eller 130 hestekræfter og 8-trins automatgear.

Med PROACE CITY føjer Toyota en ny model til den varebilsfamilie, som blev stiftet for syv år siden ved introduktionen af den noget større kassevogn med navnet PROACE. Siden har Toyota introduceret en helt ny generation af kassevognen PROACE, der blev lanceret i 2016, og som vandt Årets Varebil i Danmark 2017.

Fleksibel, rummelig og økonomisk

Den nye lillebror, PROACE CITY, vil styrke Toyotas tilstedeværelse over for virksomheder, der har brug for et kompakt og samtidig både fleksibelt, rummeligt og økonomisk attraktivt køretøj, der er let at manøvrere rundt både i og uden for byerne.

Mens kassevognen Toyota PROACE bliver produceret på PSA-koncernens fabrik Sevelnord i det nordlige Frankrig – kun et stenkast fra Toyotas Yaris-fabrik – skal PROACE CITY bygges side om side med Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo i Vigo i det nordvestlige Spanien. Toyotas kompakte varebil, hvis søstre blev kåret både som Årets Varebil i Europa 2019 og Årets Varebil i Danmark 2019, fuldender dermed firkløveret.

Toyota introducerer samtidig med varebilsudgaven af PROACE CITY også en personbilsudgave, der får navnet PROACE CITY VERSO. Personbilsudgaven kommer i samme længder og med samme motorprogram som varebilsudgaven bortset fra den mindste dieselmotor og vil kunne fås med op til syv siddepladser.

Der bliver to udstyrsudgaver at vælge imellem for PROACE CITY VERSO. Udstyrsniveauet COMBI tilbyder det, de fleste har behov for som bl.a. aircondition,

fartpilot, ISOFIX, lyssensor, sideskydedør i højre side, elruder, radio med Bluetooth®, ecall og en avanceret sikkerhedspakke med automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, og vognbaneassistent. Topudgaven med navnet FAMILY appellerer til familien, der går efter det bedste af det bedste, med 16” alufælge, multifunktionslæderrat, varme i forsæderne, 8” multimedie touch skærm, Apple CarPlay, sideskydedøre i begge sider, bakkamera, parkeringssensorer, fuldautomatisk klimaanlæg, ekstra tonede ruder bag, elfoldbare sidespejle og meget andet.

Personbil fra 199.900 kr.

Prisen for PROACE CITY VERSO starter fra 199.900 kr. inkl. levering. Her får man en 5personers udgave med COMBI udstyr og en stærk turbodieselmotor med 102 hestekræfter og et drejningsmoment på 250 Nm samt en brændstoføkonomi på 18,9 km/l.

Der følger vanen tro hos Toyota altid tre års garanti med, hvis man køber en PROACE CITY eller PROACE CITY VERSO.

Med offentliggørelsen af startpriserne for både varebilsudgaven og personbilsudgaven af PROACE CITY har Toyota hermed også åbnet for forsalget af den nye model i programmet. Toyota introducerer PROACE CITY og PROACE CITY VERSO i Danmark til juni, hvor endnu flere detaljer om udstyr og priser bliver offentliggjort.

Mandag den 5. maj 2020

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK