Til Menu  

Se alle vores brugte biler

Vælg filtre

  • Nulstil
  • Vis biler ()  
Sortering i liste:

Brugte biler i Nord- og Vestjylland

Hos MTH Biler finder du et stort udvalg af brugte biler af forskellige mærker. Vores brugte biler er alle i den bedste stand, og du får en brugt bil, der vil føles som ny. Vi har forhandlere i hele Nord- og Vestjylland, og vi sætter stor ære i, at være lokale og bidrage positivt til lokalområderne.

Vi har et stort udvalg af forskellige biler i forskellige prisklasser. Med alt fra den populære Avensis til den mere eksklusive Rav4, så har vi helt sikkert en brugt bil, som passer til dine præferencer. 

Hvorfor brugt bil

Danskerne er vilde med at købe brugte biler. Det første halvår af 2019 blev der ca solgt 4 gange så mange brugte biler i forhold til nyregistreringer. Men hvorfor er det så attraktivt? En ny bil kan være en stor udskrivning for ens husholdning. Hvis budgettet rækker til præcis den model man gerne vil køre i sin hverdag, kan det være en god ide, at købe den fra ny. Men biler har det ofte med at koste rigtigt mange penge fra ny, og har man planer om at sælge inden for kort tid, så er det ‘penge ud af vinduet’. Med en brugt bil, kan man få en større bil med bedre komfort, for en mindre pris end en ny. Ekstra udstyret koster heller ikke ekstra i en brugt bil, så man får også mere teknologi med for pengene. Prisen på en brugt bil kan dog ofte være lidt højere end hvis man køber privat. Men det kan altid betale sig, hos forhandlere er du dækket af købeloven og får altid 2 år reklamationsret på dit køb. Også selvom du køber brugt.

Stort udvalg af brugte biler til salg

Vi har et bredt udvalg af brugte biler, fra de mærker du kender.

Vi har brugte biler til salg fra Audi, Nissan, Peugeot, Toyota og mange flere. Vi er autoriseret Toyota forhandler, hvilket betyder vi besidder stor viden om køretøjer fra Toyota. Vi har derfor også et stort katalog af brugte biler fra Toyota.

Da vi er autoriserede forhandlere, har vi derfor også et autoriseret Toyota værksted. Vores mekanikere modtager løbende uddannelse fra Toyota, så du i købet er sikret en bil der kører som den skal, lige fra du får hænderne på rattet. Du er også sikret i dit køb efterfølgende, da vores mekanikere, med løbende uddannelse fra toyota, altid er klar på at servicere din bil. Vores mekanikere har stor indsigt i diagnosticering- og fejlsøgningsværktøjer fra Toyota, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre hvis du har problemer med din bil. Det gælder alt fra problemer med AC-anlægget, til små buler og store skader. Vores mekanikere er altid klar på at hjælpe dig trygt og hurtigt tilbage på landevejen.

Find din lokale bilforhandler

Står du med spørgsmål til vores brugte biler, så er du velkommen til at kontakte os i vores afdelinger rundt om i Nord- og Vestjylland. Med forhandlere i Aars, Brovst, Løgstør, Thisted og Nykøbing har du gode muligheder for at finde en brugt bil, der passer til netop dine behov og ønsker.

Med efterhånden mange års erfaring deler vi gerne ud af vores viden, og vi giver gerne gode råd, når du skal købe din næste brugte bil hos en af vores forhandlere.