Til Menu  

Se alle vores brugte biler

Vælg filtre

  • Nulstil
  • Vis biler ()  
Sortering i liste:

Brugte biler i Nord- og Vestjylland

Hos MTH Biler finder du et stort udvalg af brugte biler i forskellige mærker. Vores brugte biler er alle i den bedste stand, og du får en brugt bil, der vil føles som ny. Vi har forhandlere i hele Nord- og Vestjylland, og vi sætter stor ære i, at være lokale og bidrage positivt til lokalområderne.

Vi har et stort udvalg af forskellige biler i forskellige prisklasser. Med alt fra den populære Avensis til den mere eksklusive Rav4, så har vi helt sikkert en brugt bil, som passer til dine præferencer.

Stort udvalg af brugte biler til salg

Vi har brugte biler til salg fra Audi, Peugeot og Toyota. Vi er autoriserede Toyota forhandlere, hvilket betyder, at vi besidder stor viden omkring netop biler fra Toyota. Vi har derfor også et stor udvalg af brugte biler fra netop Toyota.

Vores mekanikere modtager alle løbende uddannelse fra Toyota, så du køber en brugt bil, som er i den bedst mulige stand. Du er også sikret efter dit køb, da vores mekanikere har stor indsigt i de seneste fejlsøgnings- og diagnoseværktøj fra Toyota. Om du oplever problemer med din bils motor eller dit AC-anlæg, så står vores mekanikere og pladesmede klar til at hjælpe dig tilbage på landevejen.

Skulle du senere hen komme ud for skader eller andre problemer, så står vores mekanikere klar til at servicere dig og din nye brugte bil, så du hurtigt er kørende igen.

Find din lokale bilforhandler

Står du med spørgsmål til vores brugte biler, så er du velkommen til at kontakte os i vores afdelinger rundt om i Nord- og Vestjylland. Med forhandlere i Aars, Brovst, Løgstør, Thisted og Nykøbing har du gode muligheder for at finde en brugt bil, der passer til netop dine behov og ønsker.

Med efterhånden mange års erfaring deler vi gerne ud af vores viden, og vi giver gerne gode råd, når du skal købe din næste brugte bil hos en af vores forhandlere.