Yaris Mc24 Snude Optimized

Nye Toyota modeller

Se Toyota priser under modellerne

Biler til alle

Toyota har modeller, som passer til alle. Så hos MTH BILER A/S kan vi altid hjælpe dig med at finde en Toyota-model, der matcher dine ønsker og drømme. Uanset om du er på jagt efter en lille og smart bybil, en langtursvogn til det store kørselsbehov eller en praktisk lad- eller kassebil til jobbet, har Toyota en model, der passer perfekt.

MTH BILER A/S er autoriseret Toyota forhandler i Midt- og Nordjylland, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige Toyota-model.

Når du vælger en Toyota-model, får du mulighed for at købe en bil helt efter dine ønsker. Det store udbud af modeller i alle størrelser, giver ekstra gode muligheder for at finde præcis den bil, der passer bedst til dig.  

Toyota formår at forene kvalitet, køreegenskaber og økonomi. Hver model har sine egne kvaliteter og egenskaber, der let kan forenes med dit kørsels- og pladsbehov.

Hvilke Toyota-modeller passer bedst til dig?

Når du skal købe ny bil, giver Toyota dig mulighed for at opfylde både behov og drømme. De mange Toyota-modeller passer størrelsesmæssigt både til dig der ofte kører alene, og som har brug for en mindre bil, og til dig med den store familie, som har brug for ekstra plads på bagsædet.

Vi har alle forskellige ønsker og krav til vores biler. Når du vælger en Toyota-model, har du gode muligheder for at kombinere et praktisk transportmiddel med et superlækkert køretøj med masse af udstyr, motorkraft og køreglæde.

Masser af udstyrsvarianter

Indenfor hver modelserie er der altid flere forskellige udstyrsvarianter. På den måde kan du vælge en Toyota der passer i størrelsen, og samtidig få en model med det udstyr, du ønsker dig mest.

Alle modeller har en omfattende udstyrspakke som standard, der opfylder de fleste ønsker og behov. Ved at opgradere med ekstra udstyrspakker, kan du gøre din Toyota personlig, og tilføje den ekstra funktionalitet, som gør bilen til det perfekte køretøj for dig og din familie.

Moderne og økonomiske motorer

Alle Toyota motorer er bygget efter den nyeste teknologi. Det gør bilens motor holdbar, støjsvag og ekstra økonomisk.

Alt efter model kan du vælge kraftfulde dieselmotorer til Hilux og Proace modellerne, og benzin og hybrid-motorer til personbilerne.

Når du vælger en bil med hybridteknologi, kombinerer du det bedste fra benzinmotoren med den praktiske og meget økonomiske elmotor. Det giver en bil, der kan køre op til 50 % på el, og som selv skifter mellem kørsel på benzin og el, når der er brug for det.

Som en ekstra behagelighed kan du nyde, at hybridmodellerne har automatgear. Automatgearet giver den mest økonomiske kørsel, og sikrer, at strømmen fra batteriet udnyttes optimalt.

Find din nye Toyota hos MTH BILER A/S

MTH BILER A/S er din lokale autoriserede Toyota forhandler i Nordjylland. Vi har 8 bilhuse i det midt- og nordjyske, så vi er altid lige i nærheden, når du skal shoppe ny Toyota eller have serviceret din bil.

Vi lægger stor vægt på personlig og professionel service, så alle får den bedste kundeoplevelse.

Se de nyeste Toyota modeller her, og bestil en prøvetur i den Toyota, der falder i din smag hos din nærmeste MTH BILER forretning.

 

 

 

Sæt dig bag rettet i en ny Toyota