Værksted i topklasse

Autoriseret Toyota værksted

MTH Biler er et autoriseret Toyota værksted. Det sikrer dig den bedst mulige service, hvis uheldet skulle være ude, eller du blot oplever problemer med din bil. Vores mekanikere og pladesmede modtager løbende efteruddannelse, så de er med på de mest moderne og effektive metoder inden for Toyota. Din bil får derfor den mest optimale behandling af kompetente fagfolk, som ved, hvad de har med at gøre. Vores værksted arbejder altid med de originale reservedele fra Toyota.

Vores værksted består af kompetente fagfolk, der alle yder den bedste service til vores kunder. Som ægte bilentusiaster er det vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse med din bil. Få derfor repareret eller serviceret din bil hos MTH Biler.

Se vores miljøpolitik

Autoriseret service fra MTH Biler

Hos MTH Biler kan din bil blive serviceret på forskellige niveauer. Med en Toyota Service er du sikret, at din bil bliver serviceret af kompetente mekanikere, som besidder stor viden inden for netop din bil. Derudover benytter vi os kun af originale reservedele, så din videresalgspris forbliver høj.  

Du kan læse mere om den autoriserede service her.

 

Hos MTH Biler A/S er du altid garanteret:

  • Opdatering af din bil med nyeste software, så den altid kører optimalt og mest økonomisk.
  • Sidste nye Toyota-værktøj og testudstyr.
  • Toyotauddannede teknikere og pladesmede.
  • Originale reservedele – optimal holdbarhed og pasform.
  • Miljø-certificeret arbejdsplads ISO 14001 godkendt.
  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber.
  • Fuld garanti på service og reparation.
  • Garanti- og kulancereparationer udføres samvittighedsfuldt.

 

Har du spørgsmål til vores værksted og vores forskellige ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores lokale værksteder. Vi står altid klar til at give dig og din bil den bedste service, så du kan holde din bil godt kørende. Om din bil skal serviceres eller til reparation, så er du altid velkommen hos en af vores forhandlere.

MTH Biler er dit lokale værksted, som altid giver dig de bedste resultater. Gør din bil en tjeneste og benyt dig af vores store faglige viden på området.

Aars  Brovst Løgstør Nykøbing Mors Thisted 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK