Til Menu  

Leasing til erhverv

Elitelån

Elitelån - Et favorabelt lån til dig med en sund økonomi
Et Elitelån er som navnet antyder et lån, som er forbeholdt en særlig gruppe Toyota-kunder. Nemlig kunder med en sund økonomi.
 

Slip for tinglysning og stempelafgift

Som Elitekunde får du adgang til en yderst konkurrencedygtig finansiering uden skjulte gebyrer i form af rategebyrer eller andet. Fordi Toyota undlader at tage ejendomsforbehold i bilen, får du nogle helt kontante fordele: Du sparer mange penge til tinglysning og stempelafgift til staten.

 

Ingen låneansøgninger

Glem alt om lønsedler og låneansøgninger. Medbring blot din årsopgørelse fra Skat. Lad os dernæst vurdere din husstands årsopgørelse og viser den at du har en god årsindkomst og en sund økonomi, så godkender vi lånet.
 

Et lån, der kan tåle sammenligning

Når du sammenligner Elitelån med andre finansieringer, så husk at sammenligne ud fra den såkaldte ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som angiver et låns reelle pris, fordi den ud over renten også tager højde for alle gebyrer m.v. Du vil opdage, at et Elitelån er yderst konkurrencedygtigt.

 

Udbetaling 20%

For at tegne et Elitelån skal du kunne lægge mindst 20% af købsprisen i udbetaling. Enten kontant, i form af friværdi i en byttebil eller en kombination af begge dele.

 

Variabel eller fast rente?

Du vælger selv, om du vil tegne Elitelån med en variabel eller fast rente. Vælger du en variabel rente – hvad der ofte vil give en lavere rente på lånetidspunktet – ændrer renten sig, hver gang Nationalbankens Indskudsbevisrente (NIBS) ændres. Så stiger den variable rente, stiger din månedlige ydelse også. Og tilsvarende falder din månedlige ydelse, hvis renten falder. 

Vælger du en fast rente, ændres hverken den månedlige ydelse eller løbetiden undervejs. Derfor ved du altid, hvad du skal betale måned for måned, med en fast rente.

 

Løbetid

Elitelån kan tegnes med en løbetid på mellem 12 og 84 måneder og kan indfris til enhver tid.

 

Til både nye og brugte biler

Du kan bruge Elitelån til at finansiere din nye bil, hvad enten du køber en fabriksny bil eller en brugt bil, der er op til 5 år gammel.

 

Har du forelsket dig i spændende ekstraudstyr?

Lad dig bare rive med. Stort set alle former for tilbehør og ekstraudstyr kan lægges ind under Elitelånet, blot det ikke overstiger en værdi af 25.000 kr.

 

Kig forbi MTH Biler A/S og få et tilbud der passer til netop dit kørselsbehov. Vi glæder os til at høre fra dig.