MTH Biler A/S køber Bilbutikken A/S

Toyota MTH Biler A/S med base på Mors køber Bilbutikken A/S, Toyota i Randers og Grenaa som led i en fortsat konsolidering det danske bilmarked, og vil fremadrettet have 8 butikker.

Bilbranchen har gennemgået betydelige ændringer i de seneste år, hvilke sætter nye krav og standarder for de enkelte bilforhandlere. Disse bliver ikke mindre de kommende år.
Som konsekvens af fremtidens udfordringer, vil MTH sikre sig fortsat at være i førertrøjen og leve op til fremtidens udfordringer som Toyota forhandler i det jyske.

MTH biler kan derfor med glæde meddele, at de overtager BilButikkens aktiviteter i Randers og Grenaa pr. 1 januar 2024.
Bilbutikken A/S ejes af Peter Eriksen, Lars Skipper, Martin Færch og Claus Gadegaard. Ejerne vil fortsat være ansat, og således have deres daglige gang i forretningen, med undtagelse af Peter Eriksen, som har besluttet sig for at træde ud. Peter Eriksen vil dog stille sin arbejdskraft til rådighed, i en overgangsperiode.

”Overtagelsen af Bilbutikken A/S understreger vores engagement i at styrke vores position på det jyske bilmarked og tilbyde vores kunder den bedst mulige service samt bestræbe os på fortsat at være den bedste arbejdsplads i vores lokalområder, med et godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder for vores dygtige medarbejdere.

Ved at kombinere ressourcerne og ekspertisen fra begge virksomheder, ser vi frem til at skabe en endnu stærkere platform for Toyota Danmark. Med denne udvidelse vil MTH ikke blot øge sit fodaftryk, men også udvide sin kundebase og forbedre den overordnede serviceoplevelse for vores trofaste Toyota kunder.

Vi er taknemlige og ydmyge over at vi har fået denne mulighed med Bilbutikken og vi ser frem til at byde vores nye kunder og medarbejdere velkommen i MTH. Vi vil fortsat bestræbe os på at stå stærkt lokalt, og være en vigtig Toyota forhandler i fremtiden'' udtaler Kasper Kristensen, adm. direktør i MTH Biler A/S.

 

MTH Biler A/S arbejder fortsat videre som ét MTH. Fokus vil være det samme efter 1. januar 2024; ”gæsterne først”. Vores loyale og dygtige medarbejdere vil fortsat bestræbe sig på, at yde vores kunder den bedste kundeoplevelse markedet kan tilbyde.

”Vi er begejstrede for denne mulighed for at blive en del af MTH Biler A/S. Forhandlingerne som startede i foråret, og tog fart hen over sommeren, har gået godt, og forholdene er afklaret i ro og mag. Den store tillid der har været parterne i mellem, har afspejlet sig i det endelige resultat.
For os som ejere af Bilbutikken A/S har det haft stor betydning, at skulle vi afhænde virksomheden, skulle det være til nogen der deler samme værdier som os, og som vil drive vores forretninger i henholdsvis Randers og Grenaa videre i samme ånd.

Det føler vi at vi har opnået med denne aftale. Vi er overbeviste om, at vores kombinerede styrker vil bringe værdi til vores kunder og medarbejdere, og samtidig bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Toyota-brandet i Danmark”, udtaler Peter Eriksen, direktør og medindehaver af Bilbutikken A/S.

 

Både aktionærer og ledelse i MTH Biler A/S forventer, at sammenlægningen vil styrke og sikre selskabets eksistens i fremtiden.

”Købet markerer en vigtig milepæl for MTH Biler A/S, i vores transformation fra traditionel bilforhandler til mobilitets firma.
Vi er bevidste om de værdifulde bidrag, som hver medarbejder i Bilbutikken A/S bringer med sig, og vi ser frem til at integrere dem i vores team. Vores kunder forbliver i hjertet af alt, hvad vi gør, og med denne sammenslutning er vi endnu bedre rustet til at imødekomme deres behov og forventninger.
Sammen vil vi fortsætte vores rejse med at forme fremtiden”, udtaler Bjarki Mohr, bestyrelsesformand.

MTH Biler A/S vil efter overtagelsen beskæftige små 150 kompetente medarbejdere, og bestå af lokale Toyota forhandlere i Nykøbing Mors, Løgstør, Thisted, Brovst, Aars, Hadsund, Randers og Grenaa.

Vi vægter vores værdier ’ærlighed, troværdighed og respekt for hinanden’ højt, hvorfor MTH Biler også sætter en stor ære i, at være Toyota forhandler i de lokale områder, hvor gæster og medarbejdere er de vigtigste aktiver.