Toyota Bilforsikring

Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos os. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, klarer vi naturligvis også det.

Forsikringsberegner

Konfigurer din nye Toyota og udregn forsikringspræmien. Alt hvad du skal oplyse er alder og postnummer, så kan vi oplyse dig din forsikringspris. Du kan også her på siden læse om, hvilke fordele der ellers er ved at være kunde hos Toyota Bilforsikring.

Klik her for at vælge din Toyota og beregne din forsikring

Autoriseret Toyota-værksted

Toyota har gennem generationer stået for kvalitet, driftsikkerhed og pålidelighed, og skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener både du og din Toyota den allerbedste behandling. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota repareret efter fabrikkens foreskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet, og hvor der ikke må skæres. Det er den unikke viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før uheldet.

Yderligere fordele:

  • Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
  • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
  • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
  • Tre års garanti på forsikringsreparationer
  • Vask og støvsugning af bilen efter reparation
  • Månedlige betalinger – uden meromkostninger

Få mere sjov i gaden med en ny AYGO – og en billig forsikring for kun kr. 299 pr. måned

AYGO gør det sjovt at køre bil. Med AYGO's friske, livlige design kan du nu virkelig skille dig ud. Vores fire stylingpakker lader dig udtrykke din personlighed med AYGO både inde og ude.

Det med småt

Toyota Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, Gl. Kongevej 60, 1790 København V. Selvrisiko udgør 4.448 kr. pr. skade, og tilbuddet gælder kun personer der er fyldt 26 år, og ikke er registreret i RKI, er i restance i andre forsikringsselskaber eller har fået slettet policer på grund af manglende betaling eller svindel. Prisen er gældende de første 12 måneder. Herefter tilbydes forlængelse ud fra de gældende normale Toyota Bilforsikring priser. Toyota-forhandleren kan give indikation af, hvad prisen bliver år 2 ud fra nuværende normale priser. Tilbuddet gælder kun i forbindelse med køb af fabriksny Toyota AYGO fra autoriseret Toyota-forhandler. Kampagnen gælder fra 1. august 2014 til og med 31. oktober 2014. Forsikring skal være bestilt i den periode, og bilen skal være indregistreret senest 30. november 2014. Forsikringsprisen udgør 286 kr./md. 3.432 kr./år, gebyrer og afgifter udgør 13 kr./md., 156 kr./år (det første år).