Toyota BZ4X En rejse ud over det sædvanlige

Nu har du mulighed for at reservere vores ny El-bil Toyota bZ4X. Med sin innovation, gode økonomi og dynamiske SUV-design markerer den eldrevne Toyota bZ4X sig der, hvor det virkeligt gælder.  Bilen er den første 100% elektriske Toyota, og den forventes at komme til Danmark i sommeren 2022. 

Med sine robuste og flotte proportioner, køreegenskaber i særklasse med firehjulstræk og en imponerende rækkevidde vil Toyota bZ4X bringe dig sikkert frem til din destination. Gå skridtet videre med eldrift, og nyd en helt ny køreoplevelse i denne innovative, eldrevne SUV.

 

Information Toyota bZ4x

 

  Karosseri: SUV

  Hestekræfter: 2,4-218

  0-100 KM/T (sek): 6,9 - 7,5

  Brændstof: El

Energiklasse:

 

Sikkerhed i topklasse

Med næsten 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 450 km. på en fuld tank. Bilen har et fantastisk batteri, som er en af klassens mest pålidelige batterier til al slags vejr.

Toyota bZ4X har omfattende sikkerhedsudstyr, der er i topklasse, som hjælper med at passe godt på dig i trafikken. 

Bilen er sikret med Toyota Safety Sense teknologi, som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). 

 

En bil med stil og fremtoning

Toyota bZ4X har et elegant look, og den er i design kombineret af en elbils elegante look, samt et selvsikkert SUV-design. 

Bilen har en stor og rummelig kabine, som kan nydes af alle. Grundet den store kabine giver bilen også god benplads til dens passagerer.

Toyota bZ4X har enestående køreegenskaber, og den kører helt uden emissioner. Med denne bil får du en af klassens bedste præsentationer ved eldrift. Bilen er derudover hurtigreagerende, hvor den accelererer og trækker, når den har brug for det.

 

 

Intelligent cockpit

Bilen har unikke funktioner såsom et univers af multimedier og onlinefunktioner. Bilen har en stor 12" touchscreen, stemmegenkendelse og smartphone-integration.

My-appen på din smartphone hjælper med at holde styr på dit batteriniveau, planlægge opladninger, tjekke rejsedata eller fjernbetjene bilen.

Derudover kan du betjene klimaregulering eller låsning/oplåsning af bilens døre.

 

Reserver Toyota bZ4X

Reserver den nye Toyota bZ4X  her.

Vi forventer, at bilen ankommer i sommeren 2022, hvor du herefter kan booke en prøvetur hos din nærmeste MTH BILER A/S-butik.