Toyota C-HR – Rummelig crossover med masse af udstyr og motorkraft

Toyota C-HR er en bil, der med sine flotte linjer skiller sig ud i bybilledet. Det sportslige look er kombineret med tidløs elegance og eksklusivitet. Her har du virkelig mulighed for at få en rummelig bil med høj komfort, der samtidig er økonomisk at køre i. Samtidig giver hybridteknologien dig kraftfulde motorer med masser af overskud! Prøv Toyota C-HR hos MTH BILER A/S, og oplev køreegenskaber i verdensklasse.

C-HR er en smart og praktisk SUV med masser af charme og personlighed. Bilen er spækket med det nyeste udstyr og et lækkert og moderne interiør.

Vælg en økonomisk motor på 122 hk eller en mere kraftfuld og potent motor på 184 hk. Begge modeller har stort overskud, og du kommer aldrig til at savne acceleration og fart.

Information

 

  Karosseri: Crossover

  Hestekræfter: 122 - 184

  0-100 KM/T (sek): 8,2 - 11,0

  Brændstof: Hybrid

  Energiklasse: A+ | A++

  KM/L: 18,9 -  20,8

Ikke som de andre

Med sine letgenkendelige linjer og sit moderne design, kan du roligt sige, at Toyota C-HR skiller sig ud fra mængden. Bilen vækker altid opsigt, når den kommer rullende, og du kan være sikker på misundelige blikke fra venner, bekendte og forbipasserende.

Det karismatiske design passer perfekt, hvis du ikke blot vil have en flot bil med eminente køreegenskaber, men også ønsker en bil, der signalerer stil og elegance.

Toyota C-HR med høj komfort og køreglæde

Toyota C-HR er en bil med masser af komfort og gode mulighed for personliggørelse med yderligere ekstraudstyr og styling.

Afhængig af hvilken variant du vælger, kan bl.a. nævnes 17” eller 19” alufælge, fuldautomatisk klimaanlæg med 2 zoner, bakkamera, sidespejle med varme og LED kørelys. Der er mulighed for at vælge regnsensor, som automatisk starter viskerne, når det regner, og en praktisk nøglefri adgang og start af bilen.

Støjsvag og økonomisk kørsel

Alle Toyota C-HR-modeller har automatgear. Det gør bilen let at køre, og giver en optimal udnyttelse af brændstof og strøm fra batterierne. 

Du kan vælge mellem to forskellige motorer med hver deres ydelse og specifikationer. Motorerne er på henholdsvis 1,8 og 2,0 liter, så du kan vælge den type, der passer bedst til din personlige stil og temperament.

Hybridmotoren har en høj ydelse, samtidig med at brændstofforbruget holdes helt i bund. Den giver samtidig mulighed for et mere agilt kørselsmønster, som bringer dig hurtigere og mere økonomisk frem – særligt i bytrafikken.

Familiebil eller sportsudgave med masser af sikkerhed

C-HR findes i flere varianter. Det giver gode muligheder for at finde den rette bil, uanset om du er på jagt efter en familiebil eller en bil med særligt meget udstyr og power.

Der er god plads til fører og 4 passagerer, og du er sikker på, at der bliver passet godt på alle i bilen. Toyotas avancerede sikkerhedssystemer omfatter Blind Spot Monitor. Den advarer føreren om køretøjer i andre vognbaner. Samtidig hjælper parkeringsassistenten med sikker parkering, og advarer, hvis du kommer for tæt på andre trafikanter.

Køb ny Toyota C-HR hos MTH BILER A/S

Hos MTH BILER A/S hjælper vi dig med at finde den udstyrsvariant, der passer bedst til dine ønsker. Vi er autoriseret Toyota forhandler, og vi sætter en stor ære i at yde en god rådgivning og kundeservice.

Kontakt MTH BILER A/S, og book en prøvetur i C-HR eller en af de mange øvrige Toyota modeller.