Toyota Camry Hybrid – den seriøse hybridbil i familie- og businessklassen

Med Toyota Camry Hybrid får en miljøvenlig hybridbil i familie- og firmabilssegmentet med en kraftfuld, selvomladende benzin-hybridmotor og et elegant, selvsikkert og luksuriøst design.

Samtidig får du en mere behagelig og sikker køreoplevelse, med alt hvad du kan drømme om af sikkerhedsfunktioner og effektiv beskyttelse af både dig og dine passagerer. Kom forbi din nærmeste MTH BILER A/S-forretning i dag, og bestil en prøvetur i Toyota Camry Hybrid.

Toyota Camry har altid været det snusfornuftige valg. Både for familier og firmaer. For den stilfulde bil med den gode plads, har alt det, du har behov for. Uanset om du skal have hele familien med på tur, eller vil ankomme stilfuldt til dit vigtige møde.

Information

 

   Karosseri: Sedan

  Hestekræfter: 218

  0-100 KM/T (sek): 8,3

  Brændstof: Hybrid

  Energiklasse: A+

  KM/L: 18,2 - 18,9

Hybridmotoren, som giver din bil superkræfter

Toyota Camry Hybrids elegante design understreges af en 2,5 liters selvopladende benzin-hybridmotor, som giver bilen en overraskende acceleration i bytrafikken og en utrolig lydløs motor selv ved høje hastigheder.

Samtidig er benzinøkonomien uovertruffen i klassen – netop på grund af de miljøvenlige og mere grønne egenskaber, som hybridteknologien giver den store, rummelige og luksuriøse bil.

Design og komfort som bare Camry

Bilens dynamiske linjer og kanter, samt den smukke elegance som den bløde linjeføring giver, får nemt din Camry til at tage opmærksomheden – både på landevejen og i bybilledet.

Vælg mellem flere forskellige lakeringer og raffinerede muligheder for at style din Toyota Camry Hybrid. Så kan du for alvor understrege bilens smukke design.

Samtidig kan du glæde dig over at sætte dig ind i en stilfuld kabine med sæder, rat og instrumentering i topklasse. Pladsen er brugt optimalt overalt – og når først dørene er lukkede, vil stilheden forbavse dig.

For den lydløse kabine giver masser af plads til mental fordybelse og afslapning, mens du kører på landevejen. Og ingen af dem, du snakker med via den håndfrit betjente mobiltelefon, vil tro, at du kører i bil, mens I taler sammen.

Overblik og total kontrol

Samtidig har du total kontrol med alt fra den flotte og overskuelige digitale instrumentering. Fra den 9” store multimedieskærm finder du hurtigt og nemt det, som du har brug for på vejen. Både når det kommer til radio, navigation, musik og muligheden for at betjene din smartphone med enten Apple CarPlay eller Android Auto.

Installerer du MyT appen får du samtidig alt at vide om bilens status, og kan holde dig i forbindelse med både din Toyota Camry og verden udenfor.

Glæd dig også over 2 praktiske tøjkroge, rummelige konsolbokse for og bag, dørlommer og aflåseligt handskerum. Samt 7 SRS airbags, nakkestøtter på alle sædepladser og ISOFIX-beslag til to barnestole på bagsædet.

Køb din nye Toyota Camry Hybrid hos MTH BILER A/S

Er du på udkig efter din næste familie- eller firmabil? Så læg vejen forbi den nærmeste afdeling af MTH BILER Toyota forhandler. Her kan du ved selvsyn se, hvad en Toyota Camry Hybrid byder på af luksus, køreglæde, elegance og sikkerhed.

Book en prøvetur allerede i dag, og bliv overbevist om, hvorfor din næste bil skal være en Toyota Camry Hybrid.