Toyota Corolla – luksuriøs familiebil med god kørselsøkonomi

Toyota Corolla er en af verdens mest solgte familiebiler. Det skyldes især dens gode rummelighed, fornuftige pris og gode kørselsøkonomi – og dens særlige evne til at være på forkant med de nyeste udviklinger inden for både design, teknologi og motorteknik. Toyota Corolla fås i dag som både hatchback og i en Touring-model med ekstra god plads til hele familiens oppakning. Læg vejen forbi den nærmeste MTH BILER A/S-afdeling, og gør familien bedre kørende.

Skal der være plads til hele familien, en fornuftig kørselsøkonomi og langt mellem værkstedsbesøgene – og skal bilen samtidig også have et frisk design, og motorkraft nok til at give masser af køreglæde? 

Så skal du vælge en Toyota Corolla. Enten i den flotte Hatchback-version eller den rummelige og lige så flotte Touring-udgave. Valget er dit, og uanset hvilken model du vælger, får du en bil, som kun Toyota kan levere dem med masser af komfort, udstyr og stylingsmuligheder.

 

Information

 

   Karosseri: Hatchback | Stationcar

  Hestekræfter: 116 - 184

  0-100 KM/T (sek): 10,5

  Brændstof: Hybrid

  Energiklasse: B | A | A+ | A++

  KM/L: 15,6 - 22,2

Hybrid-bil

Begge Corolla-modelserier er ekstra økonomisk Hybrid-biler, hvor en kombination af el- og benzinmotorer sikrer en ekstra god kørselsøkonomi. 

Hybridbilen giver køreglæde for alle pengene, og skaber en mere glidende kørsel. Særligt i byens tætte trafik. Vælg mellem to forskellige motorstørrelser – og gør det klart for alle dem, du møder på vejen, at du tænker på miljøet, når du vælger bil.

Verdens mest solgte familiebil

Det er ikke for ingenting, at Toyota Corolla anses for at være verdens mest solgte familiebil. For ikke alene får du rigtig meget bil for pengene. Du får også al den rummelighed og komfort, som en familie har brug for, når den er på tur.

Kabinen har masser af aflægnings- og opbevaringsplads, og en perfekt disponeret førerplads med let adgang til både informationer om kørslen, alle betjeningsmuligheder og bilens infotainmentsystem.

Samtidig kan du nyde de lækre sportssæder, som omfavner og holder dig komfortabelt på plads under kørslen – både når det går stærkt, og når vejen snor sig.

På bagsædet er der også masser af plads og komfort – og sikkerheden er i top hele vejen rundt.

Ekstra rummelig Touring-version

Touring-versionen giver ekstra plads til alle familiens pakkenelliker på ferieturen. Eller til hundeburet, som sikrer familiens firbenede medlem en sikker og tryg køretur. Eller hvad der nu er behov for at skulle have med på farten eller transportere fra A til B.

Samtidig sørger en justérbar dækplade og mulighed for at folde bagsæderne lidt frem for ekstra meget plads, når der er brug for det. De smarte sidelommer gør det også muligt at holde styr på alle småtingene. Så ligger de ikke og rutsjer rundt i bagagerummet, når det er tomt.

Ny Toyota Corolla – familiebilen som altid har været der

Det er efterhånden små 55 år siden, den første Toyota Corolla rullede af samlebåndet i 1966. Men selv om navnet har været væk fra det danske marked i en årrække, er det nu tilbage med alt det, som kendetegner en Corolla, som vi elsker den.

For mange har modellen været det første møde med Toyota-mærket – og at dømme efter dens popularitet, er der stadig mange, der vælger en Toyota Corolla. Fordi det er en fantastisk Toyota.

Køb din Toyota Corolla hos MTH BILER A/S

Vil du også prøve, hvor fantastisk en familiebil Toyota Corolla vil være for din familie? Så book en prøvetur hos den nærmeste MTH BILER A/S-afdeling i enten Aars, Løgstør, Nykøbing Mors, Brovst eller Thisted. Vi er Nordjyllands bedst repræsenterede Toyota-forhandler, og har også en Toyota Corolla til dig.