Toyota Hilux – Rummelig og kraftfuld pickup

Toyota Hilux er en ægte legende, der gennem årtier er blevet fornyet og forbedret til den enestående pickup, du kender i dag. Hilux findes i flere varianter, så du kan vælge præcis den model, der bedst opfylder dine behov for komfort og motorkraft. Udover masser af plads får du en meget kraftfuld pickup og en helt unik køreoplevelse. Find din Toyota Hilux hos MTH BILER A/S, og byg den præcis, som du har brug for.

Lige siden den første Toyota Hilux så dagens lys i 1968, har bilen været yderst populær blandt alle, der har brug for en stabil pickup med gode køreegenskaber og masser af motor- og trækkraft.

Hilux er en sammentrækning af High og Luxury, og høj luksus er præcis det du får. Bilen er god til dig, der både har behov for plads på ladet og i kabinen, og som ikke vil gå på kompromis med komfort og køreegenskaber.

Information

 

   Karosseri: Pickup

  Hestekræfter: 150 - 204

  0-100 KM/T (sek): 10

  Brændstof: Diesel

  Energiklasse: F

  KM/L: 10,3 - 10,9

Rå udvendig og lækker indvendig

Når du ser en Toyota Hilux, er du ikke i tvivl om, at her kommer en bil med masser af power. Hilux har et design, der udstråler styrke, og bilen ser både muskuløs og potent ud – og udseendet snyder ikke.

Når du kører i bilen, mærker du stadig den villige og effektfulde motor, og samtidig får du fornemmelsen af at køre i en ægte flyder. Kabinen rummer alt den moderne teknologi, du drømmer om, og tager køreoplevelsen til nye højder.

Flot og praktisk førerplads

I Toyota Hilux er der ikke gået på kompromis med lækre og praktiske detaljer til føreren. Alt efter model kan du bl.a. glæde dig til en stor og tydelig skærm med mulighed for navigation, Apple CarPlay og Android Auto. Du kan selvfølgelig også tilslutte din telefon via Bluetooth, så du kan foretage opkald på en let og sikker måde.

Rattet er lækket at holde på, og alle bilens multimediefunktioner kan styres direkte fra rattets indbyggede knapper.

Hvilken Hilux passer bedst til dig?

Der findes en Toyota Hilux, der passer til alle. Vælg f.eks. Single Cab med god plads til fører og passager, samt et stort lad. Eller Double Cab med plads til ekstra passagerer.

Udstyrsniveauet findes i flere niveauer – og det starter højt. Så selv det, du kun turde drømme om, er sikkert allerede standard. Vælg T2 som er den mindste udstyrspakke. Eller T3 eller T4, hvor du får lækkert udstyr og detaljer som tonede ruder, tågeforlygter, elektrisk indstilleligt førersæde og meget, meget mere.

Køb ny Toyota Hilux hos MTH BILER A/S

Toyota Hilux klarer alle hverdagens udfordringer, og den er altid klar til en krævende arbejdsdag, når du skal på tur i terrænet, eller når hestetraileren skal trækkes til stævne.

MTH BILER A/S er autoriseret Toyota forhandler med mange års erfaring i at finde den helt rigtige bil til dig. Når din Toyota skal serviceres, så klarer vores uddannede teknikere opgaven på vores egne værksteder.

Mød os i Nykøbing Mors, Thisted, Brovst, Løgstør og Aars, hvor du også kan booke tid til en prøvetur i en Toyota Hilux eller en anden Toyota, der falder i din smag.