Toyota Land Cruiser – ustoppelig råstyrke, luksuriøst interiør og alt i sikkerhed

Toyota Land Cruiser er den råstærke 4-hjulstrækker, som klarer både stejle stigninger, kørsel gennem lavvandede arealer, og byder på luksus og komfort, du end ikke finder i stuens bedste lænestol – og har alt i sikkerhed. Det nye, opgraderede design giver Land Cruiser et ekstra råt ydre, som understreger den råstyrke, der ligger gemt under motorhjelmen. Så vil du kunne køre i ethvert terræn uden at gå ned på luksus, komfort og sikkerhed, skal du komme forbi MTH BILER A/S og prøve en tur i en Toyota Land Cruiser.

Toyota Land Cruiser har for længst redefineret 4WD-klassen, når det kommer til både råstyrke og komfort. For selv om du har en bil, som kan komme frem i stort set alle former for terræn, skal hverken siddekomfort eller kabine være lige så rå, som det landskab du kører igennem.

Information

 

   Karroseri: SUV

  Hestekræfter: 177

  0-100 KM/T (sek): 12,1 - 12,7

  Brændstof: Diesel

  Energiklasse: F | E

  KM/L: 10,2 - 11,0

Råstærkt design

Råstyrken er ikke kun noget, du finder under motorhjælmen på en Toyota Land Cruiser. Den seneste opdatering af designet på bilen, har givet den et endnu mere robust og bastant udseende – med et tilpas strejf af de moderne linjer, som du også finder i Toyotas personbiler.

Kølergrillen er stor og imponerende, og LED-teknologien har gjort det muligt at gøre lygterne mindre og placere dem højere. Det beskytter dem bedre, og giver Toyota Land Cruiser en større våddybde.

Råstærke køreegenskaber

Ligegyldigt hvilket underlag og hvilke omgivelser, du skal køre igennem med din Toyota Land Cruiser, er du sikker på, at den vil bringe dig sikkert frem. Både den stenede vej med løst underlag og dårlige muligheder for et ordentligt vejgreb eller et strandområde ved lavvande klarer Toyota Land Cruiser i fin stil.

Elektronikken hjælper til, og sikrer dig en meget mindre stressende og udfordrende køreoplevelse. Din Land Cruiser lader dig aldrig i stikken, og kan klare større udfordringer, end du tror.

Råstærk sikkerhed

Toyota Land Cruiser byder nemlig på al det nyeste inden for sikkerhed. Systemer som Toyota Safety Sense øger chancerne for at undgå ulykker, og inkluderer også et særligt Pre-Collision System (PCS), som kan genkende fodgængere og cyklister. Systemet tilpasser bilens reaktion, hvis en kollision er umulig, så de bløde trafikanter slipper lettere fra den.

Samtidig får du også adaptiv fartpilot og vognbaneskiftassistent (LDA) med styringskontrol. Det giver Toyota Land Cruiser lige så overraskende gode og behagelige køreegenskaber på landevejen som i uvejsomt terræn.

Rålækkert interiør

Der er langt fra de gamle militærkøretøjer, som gav inspirationen til 4WD-klassen og til den komfort og sikkerhed, du finder i kabinen i en moderne Toyota Land Cruiser.

Her får du sæder som er så behagelige at sidde i, at du ville ønske, du kunne tage dem med ind i dagligstuen, når du kom hjem.

Som chauffør får du et stort, og dejligt overskueligt cockpit, hvorfra du kan finde alle informationer om din kørsel, og betjene alle bilens funktioner ved hjælp af et knap-layout, som giver mening og er logisk at finde rundt i.

Dertil kan du glæde dig over den store multimedieskærm i midten af bilen. Her kan du både betjene radio og mobil, og følge med i kørevejledningen fra det indbyggede GPS-system.

Lækkert, logisk og luksuriøst!

Køb din nye Toyota Land Cruiser hos MTH BILER A/S

Vil du gerne køre lige så nemt og luksuriøst på de nordjyske motorveje som ved Råbjerg Mile, Grenen eller Tversted strand? 

Så book en prøvetur i en Toyota Land Cruiser hos MTH BILER A/S - Toyota Nordjylland i dag, og få fjernet enhver tvivl!