Toyota Mirai – fremtiden kører allerede på de nordjyske veje!

Toyota Mirai er sportslig, rummelig og den mest miljøvenlige Toyota nogensinde. Den længere akselafstand og det brede, lave karosseri giver lavt tyngdepunkt og gode køreegenskaber. Og med brændselscelleteknologi kører Mirai helt uden udslip, er næsten helt lydløs, og har en imponerende rækkevidde på 650 km. Indenfor venter der dig en luksuriøs og flot kabine med digital instrumentering med stor 8” multimedieskærm. Kom forbi MTH BILER A/S, og prøvekør fremtiden.

Er du miljøbevidst? Og vild med biler?

Med traditionelle benzinbiler er det ikke en nem kombination. Samtidig er miljøvenligheden ved elbiler også under angreb. For både batteri- og elektricitetsproduktion belaster jo miljøet en hel del.

Men så er der Toyota Mirai!

Information

 

   Karosseri: Kommer snart

  Hestekræfter: Kommer snart

  0-100 KM/T (sek): Kommer snart

  Brændstof: Brint | Hybrid

  Energiklasse: Kommer snart

  KM/L: 650 

Toyota Mirai kører på brint

Toyota Mirai er den mest miljøvenlige Toyota til dato! For her er det hverken benzin eller strøm, som driver motoren. For Toyota Mirai kører på brint.

Med den revolutionerende brændselscelleteknologi får du en bil, som slet ikke udleder nogen farlige eller giftige stoffer eller nogen som helst tungmetaller til miljøet, når den kører.

Brinten tanker du på en almindelig tankstation – og det tager mindre end fem minutter at fylde tanken. Så kan du køre 650 km – helt uden udslip.

Toyota Mirai renser luften, når den kører

Netop fordi Toyota Mirai kører på brint, renser den faktisk luften. Bilen har indbygget et særligt luftrensningssystem, som fjerner skadelige forurenende stoffer som svovldioxid og nitrogenoxid, mens den kører.

For hver 10.000 kilometer renser bilen således lige så meget luft, som en voksen person indånder på et år. 

Så jo mere du kører, jo renere bliver luften!

Endelig er det sjovt at parkere

Med Toyota Mirais indbyggede fuldautomatiske parkeringssystem, bliver det ligefrem sjovt at parkere. For du kan bare læne dig tilbage, slippe rattet og fjerne benene fra pedalerne.

Så parkerer Mirai selv bilen – både i en traditionel parkeringsbås og som parallelparkering. Det system ville du med garanti ønske, du havde haft, da du tog kørekort.

Kan du alligevel ikke modstå fristelsen, kan du altid tage over igen, hvis du ønsker det. Men hvem gør det?

Sportsligt look og ditto køreegenskaber

Den længere akselafstand og det bredere og lavere karosseri, giver Mirai et lavt tyngdepunkt. Det giver meget større stabilitet, bedre og mere fast vejgreb og meget bedre køreegenskaber – præcis som i en sportsvogn.

Det gør det ekstra sjovt at køre brintbil. For motoren giver masser af trækkraft uden af nogen bemærker det. For bilen siger nærmest ikke en lyd, lige meget hvor meget du trykker på speederen. Det er lidt uvant i starten, men giver masser af køreglæde.

Du kører på business class med Toyota Mirai

Det sportslige og luksuriøse look genfinder du indendørs med store, behagelige sportssæder og en digital instrumentering, der er både detaljeret, avanceret og overskuelig på samme tid.

På bagsædet er der dømt ren business class med mulighed for individuel justering af lyden, individuel indstilling af aircondition til hvert sæde og to stik til opladning af elektroniske enheder som telefoner og tablets. Al betjening klares fra bagsædets brede midterarmlæn.

Køb din nye Toyota Mirai hos MTH BILER A/S

Vil du også køre fremtiden i møde i en Toyota Mirai? Så læg vejen forbi en af vores 5 afdelinger i det nordjyske, og få en prøvetur. 

Men pas på! Mirai er en bil, som det er meget svært at efterlade hos forhandleren, når først du har prøvet at køre i den!