Toyota Prius Plug-in – kør over 80 km på en liter benzin!

Toyota Prius var en af de første miljøbiler i verden, som anvendte hybridteknologien, og med den nye Toyota Prius Plug-in, lægger Toyota endnu en gang afstand til konkurrenterne i denne bilklasse. For med den nye hybrid plug-in motor kan du sagtens køre de korte ture udelukkende på el. Samtidig tager det kun 2 timer at lade bilen op. Så læg vejen forbi MTH BILER A/S, og book en grøn og miljørigtig køretur med masser af køreglæde i en ny Toyota Prius Plug-in.

Det var ikke mindre end en revolutionerede nyhed, da den første Toyota Prius rullede af samlebåndet for mere end 16 år siden. For Prius var det første rigtige bud på en helt ny slags bil, som miksede benzin og el på en hidtil uset måde.

Det gav ikke alene en meget bedre brændstofsøkonomi. Det gav også en meget mere agil og rask bil – særligt i bytrafikkens mange stop.

Information

 

   Karosseri: Liftback

  Hestekræfter: 122

  0-100 KM/T (sek): 11,1

  Brændstof:  Plug-in | Hybrid

  Energiklasse:

  KM/L: 76,9

I dag kører Toyota Prius over 80 km på en liter benzin

Siden er udviklingen gået stærkt. Ikke mindst på grund af Toyota Prius. For Toyota har ikke ligget på den lade side, men løbende videreudviklet, forfinet og raffineret hybrid-teknologien.

Derfor kan du i dag køre på el i op til 63 km med en fuldt opladet Toyota Prius Plug-in. Det gør de små korte ture, som ellers tidligere var de mest miljøbelastende, til en grøn og mere behagelig oplevelse. For du har strøm nok ”på tanken” til at klare hverdagens småture rundt i nærområdet uden at bruge så meget som en dråbe benzin.

På de længere strækninger kan du glæde dig over, at du nemt runder de 80 km på en liter benzin. Helt præcist kan Toyota Prius Plug-in køre 83,3 km/l ved blandet kørsel. 

Ja, selv i dag lyder det helt utroligt – men med en Prius er det sandt.

Toyota Prius Plug-in – køreglæde hele vejen

Det ekstra geniale ved at have en elmotor i bilen, er den meget mere kraftfulde acceleration, de mere bløde køreegenskaber og den meget mere energieffektive kørsel.

Det giver ekstra køreglæde, når du skal accelerere op efter et stop for rødt. Eller når du lige vil overhale den langsomt kørende bilist på landevejen.

Samtidig går der længere mellem du skal forbi benzintanken! 

Det giver dig en ekstra grund til at smile over at eje en Toyota Prius Plug-in.

Sikkerheden er i top

Samtidig kan du glæde dig over at kunne køre luksuriøst i behagelige sæder og nyde den nemt overskuelige, digitale instrumentering. At køre Prius er som at sætte dig ind i fremtiden!

Samtidig får du alt, hvad hjertet kan begære af elektroniske sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot, advarsel ved vognbaneskift og parkeringsassistent.

Fra den store multimedie-skærm i midten får du adgang til dine vigtigste apps på din smartphone, kan nyde din favorit DAB-kanal helt støjfrit, og kan få vejanvisninger fra det indbyggede Toyota Touch® 2 Go-navigationsanlæg.

Køb din ny Toyota Prius Plug-in hos MTH BILER A/S

Vil du være med til at gøre miljøet grønnere i Nordjylland, skal du lægge vejen forbi den nærmeste afdeling af MTH BILER A/S, og se nærmere på en Toyota Prius Plug-in.

Book en prøvetur allerede i dag, og kør fremtiden mere miljøvenligt i møde.