Toyota Proace – klassens bedste lastevne, brændstofsøkonomi og komfort

Toyota Proace er efterfølgeren til den legendariske Toyota Hiace. Den har løftet arven til nye højder, både når det gælder lastevne, komfort og økonomi. Samtidig fås den i et utal af varianter med både mellem eller langt varerum, forskellige dørkombinationer og med stærk eller endnu stærkere motor. Kig forbi din nærmeste MTH BILER A/S-afdeling, og find den Toyota Proace, som passer til dig og dit firma.

Med Toyota Proace får du en varebil med alt det nyeste i både komfort og teknik. Samtidig får du alt den plads, du har brug for, uanset om du skal køre med pakker og andre varer, eller har brug for et mobilt værksted eller kontor på farten.

Information

 

   Karosseri: Varebil

  Hestekræfter: 95 - 180

  0-100 KM/T (sek): 10,0 - 15,5

  Brændstof: Diesel

 Energiklasse: D | C | B 

  KM/L: 14,9 - 20,8

Fleksibel indretning af varerummet

Toyota Proace giver mulighed for at vælge mellem et mellem eller langt varerum på helt op til 7 m3 med total fleksibel tilgængelighed.

Vælg f.eks. mellem en eller to skydedøre, tophængte eller splitbagdøre og masser af muligheder for at tilpasse varerummet til varebilens anvendelse.

Lige så komfortabel som en personbil

Også foran er der masser af plads. Ja, faktisk kan der sidde tre granvoksne håndværkere på bilens forsæder, og stadig være masser af plads til store armbevægelser.

Forsædet og førerpladsen er lige så komfortabelt og overskueligt indrettet som en personbil med godt, ergonomisk sæde, infotainmentsystem og logiske placeringer af bilens betjeninger.

Endelig kan du nyde det lave støjniveau i kabinen. Det gør det til en ekstra fornøjelse at køre i Toyota Proace. Særligt hvis du kører mange kilometer hver dag.

Smart Cargo

Vælger du en Smart Cargo-version, kan du vippe passagersæderne, så du får ekstra plads til f.eks. de pakker, du skal ind med på dine næste stop. Så slipper du for at skulle om i varerummet, hver gang du kommer til et nyt afleveringssted.

Mobile Office

Med Mobile Office får du dit helt eget mobilkontor med på farten. Så kan du få klaret fakturering og andre kontoropgaver, mens du stadig holder ude hos kunden. Eller når du holder pause på en rasteplads med en god udsigt.

Toyota Proace Verso – ruder hele vejen rundt

Skal der være ruder i varerummet, skal du vælge en Verso-model. Det giver både mere lys i både lastrum og kabine, og gør det nemmere at orientere sig i trafikken.

Verso fås også i den særlige Family-ùdgave i både kort og lang version. Her er der plads til op til 8 passagerer og masser af luksus til alle. 

Eller hvad med den eksklusive og ekstremt luksuriøse VIP-version med motoriserede sidedøre og op til 7 ekstra komfortable sæder?

Den stolte arvtager

Toyota Proace er den stolte arvtager efter Toyota Hiace – varebilen som definerede klassen, og i generationer var førstevalget blandt både håndværkere, budtjenester og andre med behov for plads til varer, gods og arbejdsplads.

Den første Toyota Proace kørte fra samlebåndet i 2011, og overtog ikke alene arven, men løftede den til nye højder på alle de punkter, som Toyota Hiace var kendt for.

Det har gjort Toyota Proace til det naturlige valg for alle, som har brug for en driftssikker, solid og stærk varebil, der kan klare hverdagens opgaver – og som samtidig giver både køreglæde og masser af komfort på vejen.

Køb ny Toyota Proace hos MTH BILER A/S

Med MTH BILER A/S som leverandør af din næste Toyota Proace, får du en samarbejdspartner, som ved, hvor vigtigt din varebil er for din forretning. Med afdelinger i både Aars, Løgstør, Nykøbing Mors, Brovst og Thisted, er vi altid lige i nærheden, uanset hvor du kører i Nordjylland. Og både værkstedsbesøg og service kan bookes, så det passer ind i din hverdag.

Så læg vejen forbi den nærmeste MTH BILER A/S bilforhandler, book dig en prøvetur i den fantastiske Toyota Proace, og få et meget bedre kørende firma.