Toyota RAV4 – Flot SUV med masser af personlighed og overskud

Toyota RAV4 er en moderne SUV med plads til hele familien. RAV4 udstråler personlighed og stil, og bilens smukke linjer giver et flot og elegant look – både ude og inde. RAV4 egner sig lige godt til kørsel i byen, som på de lange motorvejsstrækninger, hvor komfort og køreegenskaber virkelig kommer til sin ret. Hvis du er på jagt efter en rummelig familiebil med masser af power og plads, så kig ind hos MTH BILER A/S, og prøv Toyota RAV 4 – Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Hvis du drømmer om en elegant, praktisk og kraftfuld SUV, så er Toyota RAV4 lige noget for dig. Toyota har skabt en bil i et smukt design, som klarer alle hverdagens udfordringer, og er en glæde at køre i.

Information Toyota RAV4

 

  Karosseri: SUV

  Hestekræfter: 175 - 306

  0-100 KM/T (sek): 6 - 11,0

Brændstof: Benzin | Hybrid | Plug-in Hybrid

  Energiklasse: B | A+

KM/L: 14,3 - 100

Kraftfulde hybrid-motorer med masser af hestekræfter

RAV4 er en stor bil, og de kraftige motorer giver en solid fornemmelse af masser af overskud, uanset om du kører i byen eller på motorvejen.

Med ydelser på mellem 175-306 hestekræfter, skal du ikke bekymre dig om at have motorkraft nok. Der er masser af power til en tur i bjergene og til accelerationer ved overhalinger.

Vælg mellem en ren benzinmotor, præcis som du kender den, eller en Hybrid der kombinerer benzin og el. Hvis du vælger Hybrid, kan du yderligere vælge mellem en hybridmotor, der oplades under kørslen, eller en Plug-in Hybrid, der kan oplades via en ladestation.

Lækker og komfortabel kabine

Alle udstyrsvarianter har et særdeles højt niveau. RAV4 findes i flere forskellige varianter, hvor du kan tilvælge alt det lækre udstyr, du kan tænke dig.

Når du sidder bag rattet, kan du glæde dig over en kabine, der er spækket med lækker teknologi. En stor skærm giver dig informationer og data under kørslen, og viser dig sikkert frem til din destination.

Alle knapper og greb er ergonomisk udformet, så de er lette at betjene under kørslen. Mange funktioner kan betjenes direkte fra rattet, så du ikke skal flytte hænderne, mens du kører.

Toyota RAV4 har sikkerhed i topklasse

Når du kører i RAV4, kan du føle dig tryg med visheden om, at der er gjort alt for at sikre dig, dine passagerer og dine medtrafikanter bedst muligt.

Vælg bl.a. kollisionssystemer der genkender cyklister og gående, og advarer dig i god tid, så uheld kan undgås. Modeller med adaptiv fartpilot holder automatisk der fastsatte fart, og bremser ned, når bilen foran sænker farten. Funktioner som vognbaneassistent og genkendelse af vejskilte er også med til at optimere sikkerheden.

Toyota har skabt en ny bilklasse

Med RAV4 har Toyota været banebrydende i udviklingen og været med til at definere hele SUV-klassen. Da RAV4 første gang blev lanceret i 1994, blev bilkøberne præsenteret for en helt ny biltype.

Bilen var baseret på en sammensmeltning af de kendte biltyper sedan, hatchback, stationcar og 4WD, og siden har den populære SUV fået stor opmærksomhed verden over.

Køb ny Toyota RAV4 hos MTH BILER A/S

Hos MTH BILER A/S er vi klar til at præsentere dig for Toyota RAV4. Besøg en af vores afdelinger, og book en prøvetur i RAV4 eller en af de andre populære Toyota modeller.