Toyota Supra – den legendariske sportscoupe er tilbage

Toyota Supra er den legendariske sportsvogn, som de fleste kun har set baglygterne af, hvis de har mødt den på motorvejen. Med den nye Toyota GR Supra kan du igen blive ejer af Toyotas ikoniske sportsvogn. Den bygger på mere end 50 års arv fra de store motorbaner. Design, kraft, balance og kontrol er det, som kendetegner den smukke vogn. Læg vejen forbi MTH BILER A/S, og kør hjem i den nye GR Supra fra Toyota.

Alle ved, hvordan en rigtig sportsvogn skal se ud – og hvordan den skal føles at køre i! Og med Toyota GR Supra får du præcis det, som du altid har drømt om.

Flotte, elegante og stilfulde linjer, der får bilen til at smyge sig til vejen, og masser af hestekræfter og et lækkert cockpit med alt den nyeste teknologi. 

Det er svært, ikke at køre en omvej hjem, når du først er kommet ud at køre i din nye Supra.

Information

 

   Karosseri: Coupé

  Hestekræfter: 258 - 340

  0-100 KM/T (sek): 4,3

  Brændstof: Benzin

  Energiklasse: C | B 

  KM/L: 12,2 - 13,2

Aerodynamisk racerdesign

De klassiske linjer gør Toyota GR Supra både elegant og særdeles aerodynamisk. Den lange, lave front med den skrå forrude, taget med den flotte, bløde bue, og den lille, kække hækspoiler på spidsen af bagenden, sørger for, at bilen altid har optimal vejkontakt og balance.

Samtidig opfylder bilen det såkaldte gyldne forhold mellem bredde og længde på 1,55. Det resulterer i en fantastisk smidighed og uovertruffen stabilitet – selv når du presser Supra’en helt til det yderste.

Design, teknik og opbygning er udført med hjælp og inspiration fra Toyotas verdens kendte GAZOO Racing team. Det borger for resultatet – og du vil med garanti smile himmelhenrykt flere gange hver dag, når du oplever udbyttet af deres arbejde.

Cockpit med føreren i centrum

Interiøret i Toyota GR Supra emmer af sportsvogn! Både når det kommer til de luksuriøse, enkelte sportssæder og den eminente indretning af bilens cockpit.

Herfra har du fuld kontrol over alle bilens funktioner, og kan følge med på det flotte, digitale head-up display og kombimåleren lige foran rettet.

Dertil kan du lægge masser af praktik og komfort i form af aircondition, avanceret gear og store kopholdere i armlænet mellem forsæderne. 

Toyota GR Supra går aldrig på kompromis

GR Supra ER og bliver først og fremmest en sportsvogn, der er skabt til at skabe køreglæde, fornøjelse og følelsen af at være i kontrol.

Her er der ikke gået på kompromis med noget som helst!

Heller ikke sikkerheden. GR Supra er spækket med elektroniske sikkerhedsfunktioner som Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, Adaptive Cruise Control og en særlig e-opkaldsfunktion, som automatisk alarmerer den nærmeste alarmtjeneste, hvis vognen bliver impliceret i en alvorlig ulykke.

Så ikke alene er det sjovt at køre Supra. Du er også i trygge hænder – hele vejen!

Køb ny Toyota GR Supra hos MTH BILER A/S

Skal din næste bil være en sportsvogn, SKAL du lægge vejen forbi en af vores 5 afdelinger af MTH BILER A/S, og tage en prøvetur i en Supra.

Så behøver du ikke lede længere! For du får ikke mere sportsvogn for pengene, end du får med Toyota GR Supra.

Book din prøvetur i din nye Toyota i dag, og bliv overbevist.