Toyota Yaris – Årets bil 2021 er elegant og økonomisk hatchback

Toyota Yaris er den perfekte bybil, der også kan klare de lange strækninger på landevejen, når du pendler eller kører på ferie. Yaris har en størrelse, der gør den nem at komme rundt med og let at parkere. Det gør Yaris perfekt til i bytrafikken, men også til dig der skal køre langt på arbejde, og har brug for en lille og økonomisk bil. Book en prøvetur i Toyota Yaris hos MTH BILER A/S i dag, og bliv overbevist på et øjeblik.

Selvom Toyota Yaris er en lille bil, er der stadig et stort bagagerum på 286 liter, og plads til 3 passagerer på bagsædet. Hvis du har brug for ekstra bagageplads, er der mulighed for at tilkøbe både tagboks og trækkrog.

Vælg Toyota Yaris i den variant, der passer bedst til din stil. Modelprogrammet starter med Yaris Essential, der har alt det udstyr der kræves, for at få en lækker køreoplevelse. Hvis du vil have ekstra udstyr og komfort, findes Yaris i yderligere 3 varianter – Active, Style og Elegant.

Information

 

  Karosseri: Hatchback

  Hestekræfter: 72 - 125

  0-100 KM/T (sek): 11,0 - 15,3

Brændstof: Benzin | Hybrid

  Energiklasse: A+ | A++

  KM/L: 18,2 -  26,3

Toyota Yaris er Årets bil 2021

Toyota Yaris er blevet valgt som Året Bil i Europa 2021. Under kåringen blev der bl.a. lagt vægt på, at Yaris var Europas mest solgte bil i januar måned. Det flotte salg er en god indikator for, at den lille og elegante bil, har taget forbrugerne med storm.

Hybridmotor gør Toyota Yaris mere rap og miljøvenlig

En anden vigtig ting, som var med til at afgøre valget, var den rappe og økonomiske hybridmotor. Hybridmotoren sænker brændstofforbruget væsentligt, og ved blandet kørsel kører Yaris hele 26,3 km/l. I bytrafik hvor hybridmotoren rigtig kommer til sin ret, vil forbruget være endnu lavere.

Topkarakter fra FDM

Danske FDM er også meget begejstreret for Toyota Yaris. FDM giver Toyota Yaris Hybrid topkarakter med 6 stjerner, og fremhæver især udstyrsniveau, forbrug og komfort, som afgørende faktorer.

Under FDM-testen blev bl.a. Yaris’ sikkerhed testet grundigt og fundet i topklasse. Det fremhæves blandt andet, at bilen har et særdeles godt vejgreb og et velfungerende ESC system, som hjælper med at udgå udskridning.

Smart og praktisk førerplads

Komfort og køreoplevelse er med til at gøre den samlede oplevelse af din Toyota Yaris endnu bedre, og Toyota har haft stor fokus på at tilfredsstille både bilens fører og passagererne bedst muligt.

Blandt komfortløsningerne kan nævnes det store 10” head-up display. Det giver alle de informationer og data, du skal bruge under kørslen. Bluetooth til håndfri betjening af mobiltelefonen er naturligvis standard, og der er endda mulighed for trådløs opladning af mobilen, mens du kører.

Kig ind til MTH BILER A/S og køb den nye Toyota Yaris

MTH BILER A/S er repræsenteret med 5 butikker i Nordjylland. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig til det rette bilvalg, og vi er altid klar til at levere dig en ny Toyota, og kan servicere din bil på vores autoriserede Toyota værksted.

Så book en prøvetur i den nye Toyota Yaris allerede i dag, og få en snak om årets bil 2021 med en autoriseret Toyota-forhandler.