Toyota Yaris Cross - Altid på farten

​​Ret dig op i sædet, og se verden fra et helt nyt perspektiv. Med bilens højere frihøjde og den høje siddeposition vil Toyota Yaris Cross give dig et selvsikkert boost, når du skal erobre byens veje.

Toyota Yaris Cross er takket være sin nye TNGA-platform og hybriddrivlinje nærmest født til køreglæde uden at glemme hensynet til miljøet. Et lavere tyngdepunkt og høj karosseristivhed sikrer, at den uden problemer kan sno sig gennem trængslen på vejene i byen og er klar, når du vil give den gas på de snoede landeveje. Kombineret med en brændstoføkonomi, der sikrer en lav udledning af CO₂, når du cruiser af sted.

Information

 

  Karosseri: SUV

  Hestekræfter: 116

  0-100 KM/T (sek): 11,2 - 11,8

Brændstof: Benzin | Hybrid

  Energiklasse: A+ | A++

  KM/L: 20,0 -  22,7

Farver der matcher din stil

Toyota Yaris Cross fås i både enkeltfarver eller med tofarvet farvevalg. Kom forbi en af vores forhandlere, og se denne vidunderlige B-SUV med dine egne øjne. Du kan også kontakte os og få en uforpligtende video præsentation. 

Skræddersyet tilbehør til Toyota Yaris Cross

Den nye cross er som standard spækket med lækkert udstyr. Ønsker du at tilføje lidt ekstra, så kan du tilkøbe en tilbehørspakke, der passer til dit behov. Se alt det lækre udstyr, og gå på opdagelse i bilen, hent brochuren i dag, eller book en uforpligtende prøvetur.

Høj sikkerhed og masser af køreglæde

Toyota Yaris Cross er udstyret med Præ-kollisionssystem med nødstyrings-assistent, der advarer med både lyd og visuelle alarmer, hvis uheldet skulle være forude. Hvis du ikke når at få bremset i tide, aktiveres bremserne automatisk for at reducere sandsynligheden og omfanget af et potentielt sammenstød. 

 

Intelligent Adaptive Cruise control

Den nye Yaris Cross har ikke kun øget sikkerhed, den har også mange ekstra funktioner, som sikrer en fantastisk køreoplevelse. Du får blandt andet en intelligent cruise control, der advarer dig, hvis hastighedsgrænsen ændres og en vognbaneassistent, der retter bilen op og holder den centreret i sin vognbane, hvis bilen utilsigtet begynder at trække ud af sin vognbane.

Kig ind til MTH BILER A/S, og køb den nye Toyota Yaris Cross

MTH BILER A/S er repræsenteret med 5 butikker i Nordjylland. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig til det rette bilvalg, og vi er altid klar til at levere dig en ny Toyota og kan servicere din bil på vores autoriserede Toyota værksted.

Så book en prøvetur i den nye Toyota Yaris allerede i dag, og få en snak om årets bil 2021 med en autoriseret Toyota-forhandler.