Inspierende muligheder som går 'beyond Zero'

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed. De nye modeller i bZ-serien er designet med dig i fokus og reducerer miljøpåvirkningen af mobilitet til nul – og går endda endnu længere end det. Inspirerende, uendelige muligheder for at ændre din fremtid og gøre kørslen endnu bedre og endnu sjovere er i sandhed ’beyond Zero’.

Designet med mennesket i fokus og bedre mobilitet for alle

Vi kigger videre end nul-emissioner med den nye Toyota bZ. Toyota bZ-serien går et skridt videre for at transformere dit liv og dine oplevelser. Det sker takket været en fleksibel og let tilpasselig elbils-platform udviklet med mennesket i centrum. Lige fra at forbedre den måde, du bevæger dig på, hvordan du interagerer med verden omkring dig, til hvordan du bidrager til miljøet eller endda er med til at skabe et bedre samfund. Dette er mobilitet, som vil blive elsket af og være sjov for alle.

Mød Toyota bZ4X-konceptet

Bygget på over 20 års erfaring inden for elektrificering, giver konceptbilen Toyota bZ4X et første indblik i vores fremtidige elektriske familie. Ved at blande det dynamiske SUV-design med ægte firehjulstræk og en konkurrencedygtig rækkevidde, viser konceptbilen vores dedikation for at tilbyde en elbilsoplevelse ud over det sædvanlige – og uden at gå på kompromis, når salget begynder i midten af 2022. Nu venter der nye, sjovere måder at være sammen med andre på.

Intelligent firehjulstræksystem

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine. e-TNGA giver desuden samme fordele som det klasseledende firehjulstræksystem (AWD), udviklet i samarbejde med Subaru. Ved at samle Toyotas viden inden for elektrificering samt Subarus ekspertise indenfor AWD, kan bilejere nu nyde rolige, afslappende og spændende køreture.

En kørsel med ægte forbindelse

Et innovativt køremodul forbinder dig til Toyota bZ4X og viser vejen frem. Det adaptive styregreb blokerer for uønskede vibrationer, gør kørslen mere afslappet og forbedrer kontrollen og sikkerheden, blot ved at lade dig beholde hænderne i samme position – selv under sving. Det digitale førerinformationsdisplay er placeret i øjenhøjde over rattet, mindsker risikoen for at blive distraheret under kørslen og giver dig en køreoplevelse som aldrig før.

Designet når nye dimensioner

Toyota bZ4X er designet til at forbedre din oplevelse fra form til funktion.Vores designere har haft friheden til at skabe biler til en ny æra og har formået at kreere en ægte SUV med et unikt udseende og tilstedeværelse. Blandt andet med innovative funktioner som solcellepanelopladning, der bidrager til rækkevidden, luftige, rummelige og åbne kabiner, som tilbyder en ny dimension indenfor interiør-design – og hvor du får en ’hub’, hvor du aktivt kan socialisere med andre.

Toyota sætter navn og ansigt på ny elbil

bz


Start din egen rejse ‘beyond Zero’

Gå ikke glip af nyheden, når første model af Toyotas bZ-serie introduceres i midten af 2022. Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev herunder.